Soulkitchenlive@hotmail.com   |   + 31 6 102 334 69
Follow us :-

Horeca

Soulkitchen heeft ruime ervaring in het spelen voor horeca en leisure bedrijven. Of het nou gaat om het entertainen van oudere en kinderen op een camping of het verzorgen van achtergrondmuziek in een restaurant, er wordt passend muzikaal entertainment aangeboden met een hoge kwaliteit en betaalbare prijs.

 

Horeca

Mensen verwachten tegenwoordig steeds meer een mooie beleving in plaats van alleen een drank of een hapje. Rob en Irma hebben gemerkt dat live-muziek in de horeca ervoor zorgt dat mensen uw bedrijf niet vergeten en de volgende keer sneller voor u zullen kiezen, gezien de ambiance die er aanwezig is. Soulkitchen zorgt voor een leuke interactie tussen hen en uw klanten, waarbij er rekening wordt gehouden met de doelgroep. Hierin kunnen ze schakelen tussen grotendeels achtergrondmuziek of up-tempo ‘meezing muziek’ op de voorgrond. Met Soulkitchen bent u zeker van een hoge kwaliteit versterking met daarbij de mogelijkheid om de live-muziek over uw eigen boksen af te laten spelen.

Graag komt Soulkitchen bij uw bedrijf spelen!

 

 

terras3Leisure

Zoekt u nog entertainment voor op uw camping, vakantiepark of recreatiebedrijf? Soulkitchen heeft ruime ervaring in het entertainen van jong & oud. Door de interactie met publiek wordt er voor een leuke sfeer gezorgd bij u op locatie. Live-muziek bindt klanten aan uw bedrijf en zorgt dat ze terugkomen. Het muzikale duo sluit haar muziek aan bij de sfeer van uw vakantiepark of camping met een middag- of avondvullend programma. Kinderen vinden het fantastisch om mee te zingen en dansen. Daarnaast kunnen ouders lekker onbezorgd van hun drankje en hapje genieten.

Ook wat extra entertainment voor uw klanten? Soulkitchen hoort graag wat ze voor u kunnen doen!

 

Aanbeveling: Boek een aantal maanden van de voren voor het zomerseizoen (mei t/m september) om te verkomen dat de gewenste data al bezet zijn.