Soulkitchenlive@hotmail.com   |   + 31 6 102 334 69
Follow us :-

Bruiloft

Op de mooiste dag van uw leven mag live-muziek natuurlijk niet ontbreken! Soulkitchen zorgt voor een onvergetelijke dag met live entertainment.

 

Ceremonie 

Wilt u bij de ceremonie het ‘kippenvel moment’ nog meer vergroten met uw favoriete liedjes? Het muzikale duo neemt graag de tijd uw verzoekjes in te studeren en ten gehore te brengen. Vaak is er weinig plaats om op te bouwen in een trouwzaal, waarna er ook weinig tijd is tot de volgende bruiloft begint. Voor Soulkitchen geen probleem, want ze zijn binnen enkele ogenblikken opgebouwd. Ze zijn erg benieuwd welke liedjes u wilt horen tijdens uw ceremonie!

 

 

schermafbeelding-2016-12-06-om-15-03-44

Receptie

Heeft u een receptie op uw trouwdag? Dan zullen er veel mensen na het feliciteren van u en uw partner gaan borrelen. Soulkitchen zorgt heel graag voor vrolijke muziek om iedereen bezig te houden. Uw gasten kunnen zo lekker onder het genot van koffie of een glaasje wijn kijken en luisteren naar live-muziek. We zorgen ervoor dat het volume passend is afgeregeld, zodat iedereen elkaar nog kan verstaan.

 

 

 

Het feest

Tijdens het eten muziek en ‘s avonds lekker dansen? Soulkitchen biedt een avondvullend programma. Tijdens het eten spelen ze vaak rustige achtergrond muziek en vanaf het toetje gaan we naar up-tempo, licht dansbare muziek. Wilt u voor het feest na het eten nog even flink met de voetjes van de vloer? Dan is er de mogelijkheid om uit te breiden naar een volledige band. Door de toevoeging van een drummer, basgitarist en toetsenist maken we van uw trouwavond een dansavond. Geef hierbij aan wat u wensen zijn en Soulkitchen zal samen met u een onvergetelijke avond neerzetten.